top of page
Zoeken

The Chosen: The Shepherd Kerstspecial - Gratis Vertoning in je Organisatie of Familie

Wil je graag het kerstverhaal The Shepherd vertonen aan je team, familie, organisatie, kerk? Contacteer ons en we sturen je tijdelijk een gratis filmbestand om de film te vertonen.

In de kortfilm The Shepherd heeft Simon, een gehandicapte herder, moeite om zijn soortgenoten bij te houden. Hij probeert ijverig de oude profetieën over de beloofde Messias, die genezing en hoop zal brengen aan zijn volk, te begrijpen. Simons zwakheid maakt hem tot een paria onder zijn mede-Israëlieten. Vooral de leider van de synagoge walgt van zijn onvolmaaktheid. Hij lijkt gedoemd tot een leven van pijn en strijd, als een buitenstaander, totdat een wonderbaarlijke openbaring hem in staat stelt deel uit te maken van het grootste moment uit de geschiedenis.


Joni Earickson-Tada gaf na het bekijken van de film het volgende commentaar: “Aan het einde, toen de aftiteling liep, kwamen de tranen en daarna de snikken. Alles wat ik kon zeggen, was: ‘Dit is zo krachtig’”


Dit verhaal rond de geboorte van Jezus is zeer geschikt om als een kerstspecial te tonen in je familie, organisatie, team en/of kerk. UP kan deze film, met Nederlandstalige ondertiteling, dankzij de samenwerking met de christelijke filmdistributeur Neema.nl, gratis aan je aanbieden. Interesse? Neem zo snel mogelijk contact met ons op: info@upmedia.be.bottom of page