Zoeken

The Pilgrim's Progress

Deze Lord of the rings-achtige animatiefilm brengt het boek van de 17e eeuwse Engelse schrijver John Bunyan in beeld. Zijn werk gaf een symbolische visie op de pelgrimstocht van de goede man door het leven. Het boek was ooit de tweede in populariteit na de Bijbel en is de beroemdste christelijke allegorie die nog steeds in druk is. De verfilming werd genomineerd tot Beste Familiefilm door Movieguide (12+, met hier en daar enge beelden.)

De verspreiding ervan blijft hard gaan! Meer dan een miljoen mensen hebben deze bemoedigende film reeds gezien dankzij de verschillende vertalingen die ter beschikking worden gesteld. Ons doel is deze film (en andere) beschikbaar te stellen voor alle mensen die nood hebben aan hoop en goed nieuws. Dit is enkel mogelijk dankzij jouw steun! Momenteel bieden we jou de Nederlands ondertitelde versie aan voor een bescheiden 2,99 euro in verhuur en 6,99 euro in aankoop. Hoe meer volgers we hebben zoals jij, hoe interessanter we worden voor distributeurs om hun content via het UP platform te streamen. Dan kunnen we ook starten met de bouw van een App.

Dit project vraagt heel wat visie, geloof en daadkracht alsook geestelijke back-up, input en gebeden. Het vergt echter ook een grote financiële inspanning. Voorlopig moeten we het in deze opstartfase hebben van giften. Wil jij ons mee dat steuntje in de rug geven? Dat kan via onze website https://www.upmedia.be/steunons. Onze grootste dank daarvoor!

Zit je nog met vragen, ideëen, laat het ons weten!

Alvast veel kijk- en luisterplezier en hou het gezond


Team UP