top of page
Zoeken

Welkom bij Up!

Bijgewerkt op: 5 dec. 2020

UP is jouw Mediaplatform met een andere Kijk op de Wereld.

Films, tv-programma's, tv-series, muziekvideo's en podcasts in een Netflix-achtige omgeving met inspirerende, opbouwende en hoopvolle content met een duidelijke link naar de christelijke waarden. Op die manier hopen we de God van de bijbel een stem in het medialandschap te geven. Zijn boodschap krijgt de dag van vandaag minder en minder aandacht en wordt zelfs gemarginaliseerd. Met UP willen we Zijn boodschap en waarden laten weerklinken in de hedendaagse media, en dat in een omgeving waar ook jij 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht kan!


We proberen ook tips te geven over tv- programma’s of films die de christelijke waarden promoten en die beschikbaar zijn op reguliere tv-zenders en Netflix.


Hoe werkt UP?

UP is momenteel beschikbaar via het web op www.upmedia.be met een gebruikersinterface voor computer en voor mobiele telefonie. De meeste smart tv’s beschikken over streaming, zodat je vanaf je smartphone de video’s vanop het UP-platform kan streamen naar tv. We proberen onze content af te stemmen op op een breder publiek:

  • Niet-gelovigen: mensen die totaal niet geloven

  • Spiritueel zoekenden: mensen die wat dieper geïnteresseerd zijn in het geloof

  • Gelovigen: de bekeerde christenen


Hoe realiseren we dit?


Al onze content is gratis beschikbaar. We vragen een vrijwillige donatie op het einde van de video’s, waarbij je online via een breed gamma aan betaalmiddelen, geld kan doneren. Het grootste percentage van de donatie keren we uit aan de mediaproducenten om zo nog meer kwalitatieve content te maken. Het resterende bedrag gaat naar het onderhoud van het UP-platform en daarmee willen we ook de marketingmachine voeden die doelt op niet-gelovigen en spiritueel zoekenden.


De marketingmachine achter UP

Misschien heb je online wel eens naar producten gekeken om te kopen, maar deze uiteindelijk toch niet gekocht. En plots, overal waar je komt, duikt dat product op. Dat is wat we willen bereiken met onze boodschappen en mediacontent voor niet-gelovigen en spiritueel-zoekenden. Bijvoorbeeld, als mensen “huwelijksproblemen” in hun zoekfunctie hebben ingegeven, willen we bereiken dat ze vervolgens UP zien opduiken met content die gelinkt is aan huwelijk en hoe eraan te werken. Plots zien ze een video of boodschap van een predikant, en zien ze dat er eigenlijk een samenkomst is in de buurt in een kerk waar die boodschap ook wordt verteld. Daar kunnen ze heen. En hopelijk vinden mensen zo de weg terug naar onze kerken.


Wat kan je nog verwachten?

UP mocht ondertussen de eerste grote christelijke animatiefilm releasen in het Nederlands, namelijk The Pelgrim’s Progress.


bottom of page