top of page
Zoeken

Ad Astra - Uw Verlosser Ontmoeten

Te zien op: Apple TV


MOVIEGUIDE® beoordeling 4 / 4

Inhoud -1 / VOORZICHTIGHEID Voorzichtigheid is geboden voor oudere kinderen, inclusief tieners, en gevoelige volwassenen.

AD ASTRA is een ruimteavontuur dat zich afspeelt in de toekomst. Astronaut Roy McBride krijgt een speciale missie toegewezen nadat vreemde stroomstoten de aarde bedreigen. De regering denkt dat de stroompieken afkomstig zijn van een missie in de buurt van Neptunus, 30 jaar geleden geleid door Roys vader. Ze sturen Roy naar Mars om een ​​bericht te sturen, in de hoop dat zijn vader zal reageren. Roy raakt echter emotioneel betrokken, dus hij wordt ongeschikt geacht om door te gaan. Roy slaagt erin om aan boord van het ruimteschip naar Neptunus te sluipen. Kan Roy zijn vader vinden en de wereld redden?


AD ASTRA geeft een kleine draai aan de gebruikelijke heldenverhalen en is zeer spannend en met hoog entertainment gehalte. In tegenstelling tot andere ruimteavonturen, benadrukt de rust in de personages de stressvolle momenten waarmee ze worden geconfronteerd. Ook de toekomstige samenleving wordt op een unieke manier in beeld gebracht, waardoor het verhaal meeslepend en onvoorspelbaar wordt. AD ASTRA heeft een sterk moreel wereldbeeld met veel positieve christelijke elementen, waaronder gebed, zelfopoffering en openlijke thema's met betrekking tot de openbaring van God in de natuur en de ruimte. AD ASTRA heeft echter een sterk grof taalgebruik en enkele verontrustende en bloederige beelden. Daarom adviseren we grote voorzichtigheid.

Release Datum: 2019

Acteurs: Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Liv Tyler, Donald Sutherland, Ruth Negga, Anne McDaniels, John Ortiz, Kimberly Elise, Greg Bryk, Loren Dean, John Finn, Kimmy Shields

Genre: Science Fiction

Publiek: Oudere Kinderen en Volwassenen

Kijkwijzer: 12+, Geweld

Speeltijd: 122 minuten

コメント


bottom of page