top of page

Eerst ZIEN en dan Geloven

Het Televisieproductiehuis waarin je kan geloven

Inspirerend, opbouwend
& betekenisvol.

Overal &

altijd beschikbaar.

Toegankelijk op alle schermen.

Wie is Wie

Wij zijn een team van enthousiaste christenen
met een hart voor visuele media.

Wie is UPmedia?

Waarom UPmedia?

Omdat je tegenwoordig amper nog zenders of programma’s met of vanuit christelijke waarden kan vinden, biedt UPmedia sinds 2020 een gratis (giften zijn zeer welkom) streaming platform aan met op deze waarden gebaseerde films, documentaires, series, getuigenissen en meer, ook voor kinderen, oftewel: ‘televisie waarin je nog kan geloven’. Voor het gros van ons buitenlands (en Nederlands ondertiteld) aanbod, hebben we een fijne samenwerking met het Amerikaanse RedeemTV. Daarnaast maken we eigen producties, helemaal afgestemd op de Vlaamse kijker en eveneens ondertiteld, zodat niemand iets van de inhoud hoeft te missen.

Bedoeling van UPmedia
We willen de Vlaming op een positieve manier (terug) laten kennismaken met geloof, zonder “predikend” te werken en dus lichtvoetig te blijven. Via onze programma’s willen we hoop en zekerheid bieden in een onzekere en snel veranderende wereld. We hopen dat men door het zien (vandaar onze slogan ‘eerst ZIEN en dan geloven’) van onze programma’s, meer te weten wil komen over de God van de bijbel, die wij belijden. Christenen worden dan ook zeer aangemoedigd om onze programma’s aan hun vrienden en kennissen door te geven, wetende dat ook zij graag naar visuele media kijken.

Wat geloven wij?
Een hele “geloofsbelijdenis” uitschrijven zou ons veel te ver leiden. Daarom willen we ons beperken tot enkele kernwaarden waar wij voor staan. Uiteraard moedigen we jullie aan om ons hierover verder te vragen.

  • Wij geloven dat de Bijbel Gods Woord is, Goddelijk geïnspireerd en gegeven aan mensen.

  • We geloven in de God van de Bijbel, ook God de Vader genoemd, in Zijn Zoon Jezus Christus en in de Heilige Geest, drie persoonlijkheden, één God.

  • We geloven in het volmaakte en plaatsvervangende offer van Jezus Christus voor de zonden van hen die Hem als hun Redder en Heer willen aanvaarden.

  • Alleen door geloof in de Zoon van God en vertrouwend op Zijn plaatsvervangend offer, kan je vergeving van zonden ontvangen en de belofte van eeuwig leven. Dit wordt ons geheel door Zijn genade aangereikt; je kan er niets voor doen om het te ontvangen dan het te aanvaarden. Buiten Jezus is er ook geen middelaar tussen God en mensen. Enkel alle eer dus ook aan Hem en Zijn Vader, die Hem zond.

Soliciteer Vandaag Nog

Neem een kijkje naar onze vacatures en soliciteer vandaag nog om ons fantastisch team te vervoegen.

bottom of page