top of page
Zoeken

Breakthrough - Een On-ge-loof-lijk Verhaal

Bijgewerkt op: 21 okt. 2021

MOVIEGUIDE® beoordeling 4 / 4 ; Inhoud +1 Onderscheidingsvermogen vereist voor jonge kinderen

BREAKTHROUGH brengt een on-ge-lo-fe-lijk verhaal. En het is nog waargebeurd ook. Een jongen uit St. Louis, John, gaat spelen met zijn vrienden op een bevroren vijver. Het ijs breekt… oh horror, hij verdrinkt onder het ijs. De nachtmerrie van iedere moeder. De politie redt uiteindelijk Johns bevroren lichaam uit het water en hij komt in het ziekenhuis terecht. Maar zijn hartslag staat wel 45 minuten stil, dat is ver voorbij het punt van overleven. Een normaal mens denkt dan ‘dit kunnen we wel vergeten’.


Maar niet de moeder van John. Want Joyce gelooft dat God zelfs in zo’n hopeloze situatie nog kan ingrijpen en ze begint te bidden in de naam van Jezus. En dan gebeurt het ondenkbare…het hart van de jongen begint na een uur terug te kloppen. Daarna blijft hij nog een poos in coma, maar het verhaal verspreidt zich over de wereld, en miljoenen mensen bidden voor John. Met resultaat!


Breakthrough is een verhaal dat je bij de strot pakt en dat duidelijk maakt hoe God in de meest uitzichtloze omstandigheden een uitkomst kan bieden. Een echte Must-see!

Release Datum: 2019

Acteurs: Topher Grace, Chrissy Metz, Josh Lucas, Rebecca Staab, Marcel Ruiz, Dennis Haysbert, Lecrae

Genre: Drama

Publiek: Oudere Kinderen en Volwassenen

Kijkwijzer: 9+, Angst

Speeltijd: 116 minutenComments


bottom of page