top of page
Zoeken

De Smurfen en het Verloren Dorp - Je ware doel vinden!

MOVIEGUIDE® beoordeling 4 / 4 ; Inhoud +2 Matig twijfelachtige elementen.

In DE SMURFEN EN HET VERLOREN DORP (THE SMURFS: THE LOST VILLAGE) wil Smurfin haar ware doel begrijpen. Smurfin heeft de indruk dat iedereen in het dorp een functie heeft - Grote Smurf leidt, Bakkersmurf bakt, zelfs Moppersmurf die moppert - behalve zij. Wat zou het enige meisje in het dorp moeten doen? Op zoek gaan naar haar eigen doel, natuurlijk! Als ze toevallig de weg van een mysterieus wezen kruist, volgt ze het in het Verboden Bos. Vergezeld door haar broers Brilsmurf, Potige Smurf en Klungelsmurf - en met de gemene tovernaar Gargamel die hen steeds schaduwt - onderneemt het Smurfenteam een wilde reis vol actie, gevaar en ontdekking, die hen leidt naar het grootste mysterie in de geschiedenis van de Smurfen!


DE SMURFEN EN HET VERLOREN DORP is een erg leuke animatiefilm voor het hele gezin. De film heeft weinig enge of kindonvriendelijke elementen. De kwaadaardige Gargamel doet wat magie, maar over het algemeen promoot de film sterke christelijke waarden: één smurf geeft zijn leven voor andere smurfen in een daad van opoffering en liefde, ze praten over het vinden van je doel, en de personages redden de schurk omdat ze altijd "het juiste doen'. De kwaadaardige Gargamel probeert de Smurfin tot kwade dingen te dwingen, maar haar hart is getransformeerd en blijft voor het Goede kiezen. Ze vindt haar doel in het helpen van anderen, ongeacht het offer dat ze hier zelf voor moet brengen.

Release Datum: 2017

Acteurs: De stemmen van Demi Lovato, Ariel Winter, Michelle Rodriguez, Joe Manganiello, Julia Roberts, Mandy Patinkin, Rainn Wilson, Danny Pudi, Jack McBrayer, Gordon Ramsay, Jeff Dunham, Gabriel Iglesias, Tituss Burgess, Ellie Kemper

Genre: Animatie, Avontuur

Publiek: Allen

Kijkwijzer: N/A

Speeltijd: 89 minutenComments


bottom of page