top of page
Zoeken

Deep Impact - Aangrijpend eerbetoon over familie

Te zien op: VTMGo

MOVIEGUIDE® beoordeling 4/4 ; Inhoud -1

Voorzichtigheid is geboden bij oudere kinderen, inclusief tieners, en gevoelige volwassenen.


DEEP IMPACT is een spannende rampenfilm en een dramatische viering van de traditionele banden die families samenbinden. Terwijl Amerika en de rest van de wereld zich voorbereiden op de ondergang van een komeet die naar de aarde raast, concentreert de film zich op de reacties van verschillende Amerikaanse families, waaronder de families van de astronauten die van plan zijn de komeet op te blazen.


DEEP IMPACT is een viering van de traditionele banden die families samenbinden. Jenny’s slotscène met haar vader verdient een bijzondere vermelding vanwege de aangrijpende, onvergetelijke manier waarop regisseur Mimi Leder en redacteur David Rosenbloom deze filmen en monteren. Helaas bevat het ook enkele onnodige godslasteringen en een luchtige opmerking over seks van een tiener.


Veel kijkers die traditionele gezinswaarden steunen, zullen ook blij zijn met de verwijzing van de president naar God die het gebed van mensen beantwoordt, en met de slotscènes tussen de overlevende astronauten en hun families.

 

Release Datum:  20 mei 1998

Regisseur: Mimi Leder

Acteurs: : Robert Duvall, Tea Leoni, Morgan Freeman, Elijah Wood, Maximilian Schell, Ron Eldard, Vanessa Redgrave, Leelee Sobieski

Genre: Thriller

Publiek: Oudere kinderen &volwassenen

Kijkwijzer: 12+, Geweld, Angst

Speeltijd: 121 minuten

Comments


bottom of page