top of page
Zoeken

Incredibles 2 - "Overwin Super Obstakels door het Juiste te Doen!"

MOVIEGUIDE® beoordeling 4 / 4 ; Inhoud +1 Onderscheidingsvermogen vereist voor jonge kinderen.

INCREDIBLES 2 is het vervolg op de animatieklassieker van Pixar / Disney. De regering heeft superhelden verboden, maar een rijke ondernemer genaamd Winston wil die fout ongedaan maken. Hij ontmoet de Incredibles en Frozone. Hij wil dat Elastigirl superhelden vertegenwoordigt en de wereld laat zien dat superhelden iets goeds doen als ze boosdoeners bevechten. Elastigirl is nerveus over het achterlaten van haar drie kinderen, maar meneer Incredible verzekert haar dat hij zonder problemen voor ze kan zorgen terwijl ze aan het werk is. Dat is natuurlijk veel makkelijker gezegd dan gedaan. Dan komt er een nieuwe superschurk, maar kan Elastigirl hem alleen stoppen?

INCREDIBLES 2 is een leuke, opwindende, gezinsvriendelijke superheldenfilm. INCREDIBLES 2 heeft een sterk moreel wereldbeeld over het juiste doen. De film benadrukt ook dat familie leert samenwerken, ongeacht de omstandigheden. Sommige situaties lijken echter een beetje volwassen. Elastigirl en Mr. Incredible pakken bijvoorbeeld serieuze vragen aan over ouderschap en opvoeding van kinderen. Ook kan de slechterik eng zijn voor jongere kinderen, en er is lichte maar kort grof taalgebruik. Dat gezegd hebbende, INCREDIBLES 2 heeft veel humor, humor, avontuur en hart.


  • Taalgebruik: licht (1/3)

  • Geweld: licht (1/3)

  • Seks: geen (0/3)

  • Naaktheid: geen (0/3)

 

Release Datum: 15 June 2018

Acteurs: Craig T. Nelson, Holly Hunter, Sarah Vowell, Huck Milner, Catherine Keener, Bob Odenkirk, Samuel L. Jackson, Bill Wise, Michael Bird, Brad Bird, John Ratzenberger, Sophia Bush, Eli Fucile, Isabella Rosselini, Nick Bird, Barry Bostwick

Genre: Animatiefilm

Publiek: Alle leeftijden

Kijkwijzer: 6+, geweld, angst

Speeltijd: 118 minuten

 

bottom of page