top of page
Zoeken

McFarland, USA - Een Inspirerend Waargebeurd Verhaal

Bijgewerkt op: 6 jun. 2021

MOVIEGUIDE® beoordeling 4 / 4 ; Inhoud -1 Discretie aanbevolen voor oudere kinderen.

McFARLAND is een inspirerend sportverhaal dat zich afspeelt in 1987. Kevin Costner speelt Jim White, een coach met een carrière van tegenslagen, die gedwongen wordt om een ​​baan als docent te nemen in het kleine stadje McFarland, Californië. De overwegend "Spaanse" stad is zo ongeveer een stad zonder ambities en waar geen mooie toekomst verwacht wordt. Het valt Jim op dat veel studenten, die ook als plukkers op het land werken, buitengewoon snel zijn. Jim start daarom een ​​cross-country hardloopteam om te strijden tegen teams van andere scholen die veel groter zijn dan die van McFarland. Het team inspireert niet alleen elkaar en Jims familie. Hun snelheid en doorzettingsvermogen inspireren ook de hele stad.


MCFARLAND, VS, is een van de beste sport drama's van de afgelopen jaren. De echte uitblinkers zijn de jonge acteurs die de strijd laten zien waarmee veel gemeenschappen worden geconfronteerd, waardoor jonge mensen moeilijk kansen krijgen om te groeien. Het is niet alleen een feelgood-verhaal, het is ook gewoon een goed verhaal! MCFARLAND, VS draagt sterke christelijke waarden uit, alsook de kracht van geloof. Een kleine waarschuwing is geboden vanwege soms wat grof taalgebruik en hier en daar geïmpliceerd geweld.


Release Datum: 2014

Acteurs: Kevin Costner, Maria Bello, Morgan Saylor, Elsie Fisher, Vincent Martella, Martha Higareda, Daniel Moncada, Mariann Gavelo, Carlos Pratts, Hector Duran, Chatherine Toribio

Genre: Drama

Publiek: Ouder kinderen, Volwassenen

Kijkwijzer: 6+, geweld

Speeltijd: 128 minuten

Comments


bottom of page