top of page
Zoeken

Mirror Mirror - Een slechte appel bederft het koninkrijk.

Te zien op: Apple TV

MOVIEGUIDE® beoordeling 4 / 4 ; Inhoud +1 Matig twijfelachtige elementen, discretie geadviseerd voor kleinere kinderen.

MIRROR MIRROR - oftewel Spiegeltje Spiegeltje - is een leuke andere kijk op het klassieke Sneeuwwitje verhaal. Deze keer wordt het verhaal echter verteld vanuit het perspectief van de boze koningin. Nadat de vader van Sneeuwwitje sterft, sluit de koningin Sneeuwwitje op. Ondertussen gebruikt de koningin het geld van de stedelingen voor haar eigen egoïstische behoeften. Een prins duikt plots op in het koninkrijk. Hij ontmoet Sneeuwwitje en is meteen verliefd op haar. Daar is de koningin allesbehalve tevreden mee. Zij wil deze prins voor haarzelf. Daarom probeert ze van Sneeuwwitje af te komen en dropt haar zo in het bos. Zoals we weten, ontmoet Sneeuwwitje daar de zeven dwergen. Samen proberen Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen de mensen te helpen en het koninkrijk voorgoed terug te nemen.


MIRROR MIRROR is een grappige, mooi geproduceerde familiefilm. Het draagt sterke positieve morele waarden uit en laat zien dat magie schadelijk is. Het toont dat hebzucht, ijdelheid en egoïsme destructief zijn. Sneeuwwitje daarentegen is heldhaftig, integer, aardig en probeert altijd het juiste te doen. Er zijn korte enge momenten die wel angstwekkend kunnen overkomen bij vooral jonge kinderen. MIRROR MIRROR is echter een geschikte film voor de rest van het gezin.

Release Datum: 2012

Acteurs: Julia Roberts, Lilly Collins, Armie Hammer, Sean Bean, Nathan Lane, Mare Winningham, Danny Woodburn, Michael Lerner, Mark Povinelli, Joe Gnoffo, Ronald Lee Clark, Jordan Prentice, Sebastian Saraceno

Genre: Komedie

Publiek: Allen

Kijkwijzer: N/A

Speeltijd: 106 minuten


Comentarios


bottom of page