top of page
Zoeken

Moms' Night Out - Komische chaos bewijst dat moeders belangrijk zijn!

MOVIEGUIDE® beoordeling 3 / 4 ; Inhoud +1 Onderscheidingsvermogen vereist voor jonge kinderen.


MOMS' NIGHT OUT is een komisch avontuur dat veel moeders en echtgenoten tot zegen zal zijn. Allyson is een moeder van drie kinderen en ze is uitgeput. Zaken die het nog moeilijker voor haar maken, is het feit dat haar liefhebbende echtgenoot, Sean, altijd op reis is voor zijn werk. Sean ziet hoe zijn perfectionistische vrouw zichzelf overwerkt. Dus hij stelt voor dat ze wat tijd neemt om dingen voor zichzelf te doen. Allyson neemt deze suggestie ter harte. Ze plant een leuke avond met haar beste vriendin, Izzy, en haar mentor, Sondra. De kinderen blijven bij de echtgenoten, maar sommige onverwachte gebeurtenissen sturen de moeders en vaders op een hilarisch avontuur met allerlei beproevingen.


MOMS' NIGHT OUT heeft een kleurrijke cast. Ze brengen hun karakters op een heerlijke manier tot leven. De film levert een opbeurende en motiverende boodschap over het moederschap, doordrenkt van een christelijk wereldbeeld. MOMS' NIGHT OUT biedt een groot bedankbriefje voor moeders over de hele wereld. Het einde heeft ook een toespeling voor vaders. MOMS ’NIGHT OUT is opbeurend entertainment met slechts enkele twijfelachtige elementen, waaronder korte badkamerhumor en hectisch komisch geweld.

  • Taalgebruik: licht (1/3)

  • Geweld: matig( 2/3)

  • Seks: geen (0/3)

  • Naaktheid: geen (0/3)

 

Release Datum: 9 mei 2014

Acteurs: Sarah Drew, Sean Astin, Patricia Heaton, Trace Adkins, David Hunt, Robert Amaya, Jason Burkey, Lisa Cash, Abbie Cobb, Kevin Downes, Rhoda Griffis, Sammi Hanratty, Alex Kendrick

Genre: Komedie

Publiek: Alle leeftijden

Kijkwijzer: N/A

Speeltijd: 98 minuten

Comments


bottom of page