top of page
Zoeken

Monte Carlo - Liefdadigheid Wint

MOVIEGUIDE® beoordeling 3 / 4 ; Inhoud +1 Onderscheidingsvermogen vereist voor jonge kinderen.

MONTE CARLO is een lichte, luchtige, sympathieke komedie. Grace is onlangs afgestudeerd aan de middelbare school en heeft gespaard voor een reis naar Parijs. Tot haar grote ergernis regelt Grace's moeder en aanstaande stiefvader dat haar oudere en net zo mooie, maar bedompte stiefzuster Meg haar vergezelt. Als ze in Parijs aankomen, blijkt de reistour die Grace heeft geboekt vreselijk te zijn. Doordat mensen in Parijs Grace verwarren met Cordelia, een egoïstische Britse socialite, gaat Grace zich voordoen als Cordelia. Zij, Meg en Emma kunnen zelfs de privéjet van Cordelia gebruiken om naar Monte Carlo te vliegen, waar Cordelia de topattractie is voor een liefdadigheidsveiling om scholen voor arme kinderen te bouwen.


Hoewel MONTE CARLO gericht is op tienermeisjes, is het leuk en spannend genoeg voor heel het gezin. De film kon wel mat meer meer pit gebruiken in het midden van de verhaallijn, maar het blijft overal een mooi verhaal met een morele les. Ondanks de leugens en uitvluchten van de drie heldinnen, beseffen ze uiteindelijk het effect van hun zondelijk gedrag als hun scheldwoorden er toe leiden dat er helemaal geen liefdadigheid zal gaan naar de arme kinderen. Ze bekeren zich dan ook van hun leugens en uitvluchten, en doen hetgeen juist is. Eind goed algoed in Monte Carlo.

Release Datum: 2011

Acteurs: Selena Gomez, Leighton Meister, Katie Cassidy, Cory Montieth, Andie Macdowell, Catherine Tate, Pierre Boulanger, Luke Bracey, Brett Cullen

Genre: Komedie / Romantiek

Publiek: Ouder kinderen, Volwassenen

Kijkwijzer: Alle leeftijden

Speeltijd: 109 minuten

Σχόλια


bottom of page