top of page
Zoeken

Rio 2 - Angsten Overwinnen voor Je Gezin

MOVIEGUIDE® beoordeling 4 / 4 ; Inhoud +1 Onderscheidingsvermogen vereist voor jonge kinderen.

RIO 2 is het vervolg op de animatiehitfilm uit 2011 over een zeldzame blauwe ara-vogel genaamd Blu die van Minnesota naar Rio de Janeiro verhuist om zijn soort van uitsterven te redden. In deze sequel wonen Blu en de enige andere Blue Macaw, Jewel, met hun drie kinderen in een vogelreservaat in Rio. Als ze erachter komen dat er andere vogels in de Amazone zijn zoals zij, besluiten ze de familie mee te nemen op een reis naar de Amazone om hun wortels op te zoeken. Blu is echter sterk gedomesticeerd en is niet gewend aan het wild. Ze komen een illegale houthakker tegen die het bos wil vernietigen. Het is een wilde rit met avontuur, muziek en gevaar.


RIO 2 is een zeer vermakelijke film waar alle leeftijden van zullen genieten. Het verhaal heeft alle juiste elementen om een ​​roadtrip te zijn met veel slimme, goede grappen. De animatie is prachtig gedaan! Er zijn ook veel sterke, positieve christelijke waarden thema's met betrekking tot familie, opoffering, moed, nederigheid en onbaatzuchtigheid.

Release Datum: 2014

Acteurs: Kristin Chenoweth, Jake T. Austin, Jemaine Clement, Jesse Eisenberg, Miguel Ferrer, Jamie Foxx, Andy Garcia, Anne Hathaway, George Lopez, Leslie Mann, Bruno Mars, Tracy Morgan, Rodrigo Santoro

Genre: Animatie ,Komedie

Publiek: Allen

Kijkwijzer: N/A

Speeltijd: 101 minuten

Comments


bottom of page