top of page
Zoeken

Risen - Hij is inderdaad verrezen!

MOVIEGUIDE® beoordeling 4 / 4 ; Inhoud -1 Discretie aanbevolen voor oudere kinderen.

RISEN gaat over een Romeinse soldaat en niet-gelovige, Clavius, die de soldaten leidt die Jezus kruisigden en Zijn graf bewaakten. Wanneer de soldaten die het graf bewaken in slaap vallen en het lichaam van Christus vermist wordt, geeft Pontius Pilatus Clavius ​​de opdracht om het te onderzoeken. Clavius ​​en zijn assistent proberen een man om te kopen om hen informatie te geven over de verblijfplaats van de discipelen, maar hij weigert. Vervolgens ondervragen ze Maria Magdalena, die hen vertelt dat ze het lichaam niet kunnen vinden omdat Jezus is opgestaan ​​uit de dood. Nadat steeds meer volgelingen van Christus naar hen toe zijn gekomen, vraagt ​​Clavius ​​zich af of de christelijke boodschap waar zou kunnen zijn. Zal Clavius ​​letterlijk de waarheid zien?


RISEN is een dramatische, epische film over Jezus Christus die uit de dood opstond. De film is goed gemaakt, met een uitstekende spanningsboog, geweldig acteerwerk en productiewaarden. RISEN heeft een sterk christelijk, bijbels wereldbeeld dat het evangelie van Jezus Christus promoot, inclusief de opstanding. Het vertelt een krachtig verhaal met een realistische weergave van Jezus Christus en zijn evangelie. RISEN is echt een goede film voor niet-gelovigen en sceptici om te laten zien dat het christendom waar is.

Release Datum: 2016

Acteurs: Joseph Fiennes, Tom Felton, Cliff Curtis, Maria Botto, Frida Cauchi, Peter Firth, Stephen Hagan, Antonio Gil, Mish Boyko, Stewart Scudamore

Genre: Drama

Publiek: Tieners, Volwassenen

Kijkwijzer: 16+, geweld

Speeltijd: 107 minuten

Comentarios


bottom of page