top of page
Zoeken

Ron's Gone Wrong - Vriendschap is Tweerichtingsverkeer

Te zien op: Disney+, Apple TV

MOVIEGUIDE® beoordeling 4 / 4

Inhoud +1 / DE MOEITE WAARD Voorzichtigheid aanbevolen voor jonge kinderen.

RON'S GONE WRONG is een geanimeerde komedie over een eenzame middelbare schooljongen die bevriend raakt met een kapotte persoonlijke robot. Elk kind op de middelbare school van Barney Pudowski heeft een Bubble Bot - een persoonlijke robot die iedereen met zijn vrienden verbindt - behalve Barney. Barneys vader wil niet dat Barney verslaafd raakt aan een apparaat, maar hij koopt er een voor hem nadat hij beseft dat Barney zich ellendig voelt omdat hij geen vrienden heeft. Omdat de Bubble-winkel echter gesloten was, koopt hij een Bubble Bot die van een bestelwagen is gevallen. Barney noemt zijn robot Ron, maar ze komen in de problemen omdat Ron alle toeters en bellen van de Bubble Bot is kwijtgeraakt, inclusief de beveiligingscode die het gedrag van een robot beperkt en kinderen beschermt.


RON'S GONE WRONG is een heerlijk komisch avontuur met briljante beteknisvolle passages. Zowel Barney als Ron leren bijvoorbeeld dat vriendschap tweerichtingsverkeer is. Ze leren ook dat iedereen een goede code nodig heeft om naar te leven, zelfs robots. We raden voorzichtigheid aan voor jongere kinderen, vanwege wat cartoongeweld, liegen en licht onbeschoft gedrag.

Release Datum: 2021

Acteurs: The stemmen van Jack Dylan Grazer, Zach Galifianakis, Ed Helms, Olivia Colman, Justice Smith, Kylie Cantrall, Rob Delaney, Ricardo Hurtado

Genre: Animatie, Komedie

Publiek: Oudere Kinderen en Volwassenen

Kijkwijzer: 6+, Angst

Speeltijd: 106 minuten


Comments


bottom of page