top of page
Zoeken

The Bad Guys - Goed Doen maakt Gelukkig

Te zien in de cinema


MOVIEGUIDE® beoordeling 4 / 4

Inhoud +1 / VOORZICHTIGHEID Matig twijfelachtige elementen, onderscheidingsvermogen vereist voor jonge kinderen.

THE BAD GUYS is een geanimeerde komedie gebaseerd op de boekenreeks van Aaron Blabey over de klassieke dierenschurken in hun zoektocht naar verlossing. Wolf, Snake, Shark, Tarantula en Piranha vormen een criminele bende maar worden gevat. Ze krijgen echter een kans om te tonen dat ze van binnen ook goed kunnen zijn. Nu moeten ze hun slinkse aard afleren en het pad kiezen dat de nadruk legt op zelfopoffering en het dienen van anderen. Uiteindelijk, net wanneer hun goede gedrag beloond gaat worden, ontdekken ze dat iemand hen er eigenlijk erin luist.


THE BAD GUYS is een uitstekende avonturenfilm geanimeerd in Europese stijl. De personages zijn boeiend en sympathiek, vooral wanneer ze de kracht beginnen te ervaren om goed te doen in plaats van kwaad. De film is op een toffe slimme manier gebracht en geestig, met verschillende humoristische momenten. Er zijn echter ook enkele twijfelachtige elementen, zoals cartoongeweld en sociaal drinken. Het verhaal is echter overweldigend positief en overtreft deze negatieve elementen. We adviseren toch voorzichtigheid voor jonge kinderen.

Release Datum: 2022

Acteurs: De stemmen van Sam Rockwell, Marc Maron, Awkwafina, Craig Robinson, Anthony Ramos, Richard Ayoade, Zazie Beetz, Alex Borstein, , Lilly Singh

Genre: Actie, Familie, Animatie

Publiek: Allen

Kijkwijzer: 6+, Geweld, Angst

Speeltijd: 100 minuten

Comments


bottom of page