top of page
Zoeken

The Game Plan - "Een super Feel-Good Film"

Bijgewerkt op: 30 mei 2021

MOVIEGUIDE® beoordeling 4 / 4 ; Inhoud +4 Christelijk wereldbeeld, zonder enige twijfelachtige elementen.

In THE GAME PLAN speelt Dwayne "The Rock" Johnson de rol van Joe Kingman, de zwaarste quarterback in de NFL basketbal league die nog nooit een Super Bowl heeft gewonnen. Op en naast het veld is hij sterker, wendbaarder en egoïstischer dan wie dan ook. In de wereld die hij rondom hem heeft gecreëerd stapt zijn mooie, briljante 8-jarige dochter Peyton binnen. Joe wist niet eens dat hij een dochter had, maar is overtuigd door haar geboorteakte.


De agent van Joe zegt hem dat hij deze zaak met zijn dochter geen aandacht mag geven, anders worden zijn merchandisingcontracten vernietigd. Peyton zet Joe's wereld op zijn kop en verandert hem van een egocentrische eikel in een liefhebbende vader wiens prioriteiten in orde zijn.


Als je van kinderen en gezinnen houdt, zal THE GAME PLAN je een geweldig gevoel geven! Het is een erg vermakelijke film met veel goede morele punten. Deze rol is gemaakt voor The Rock. En Madison Pettis is perfect als zijn dochter, Peyton. De regie, belichting, muziek en camerawerk in THE GAME PLAN zijn van de hoogste kwaliteit. Ze doen niets af aan het simpele uitgangspunt dat liefde belangrijker is dan roem of fortuin.

Release Datum: 28 September 2007

Genre: Komedie

Publiek: Allen

Kijkwijzer: Allen

Speeltijd: 99 minuten

Comments


bottom of page