top of page
Zoeken

The War with Grandpa - Gezinstijd is Kostbaar

MOVIEGUIDE® beoordeling 4/4 ; Inhoud -1

Voorzichtigheid is geboden bij oudere kinderen, inclusief tieners, en gevoelige volwassenenTHE WAR WITH GRANDPA is een familiekomedie over een jongen die boos is als zijn opa zijn kamer inneemt, waardoor de jongen gedwongen wordt naar zolder te verhuizen. De jongen Peter daagt twee vrienden uit en daagt zijn opa, Ed, uit voor een grapoorlog. Ze beloven dat ze de rest van de familie, inclusief Peters ouders en zijn twee zussen, er niet bij zullen betrekken. Ze beloven hun oorlog geheim te houden. Natuurlijk loopt de grapoorlog uiteindelijk uit de hand. De vraag wordt dus: zullen Peter en Ed hun lesje leren?


De laatste twee shots in THE WAR WITH GRANDPA zijn een anticlimax. De film is echter goed geacteerd en altijd grappig. Er zijn verschillende hilarische stukjes, samen met veel hartverwarmende momenten waarin het gezin wordt gevierd. Ondanks hun oorlog neemt Ed op een dag zijn kleinzoon mee uit vissen, en Peter heeft een geweldige tijd. De film heeft ook iets te zeggen over de kosten van oorlog. We adviseren jongere kinderen voorzichtig te zijn bij de film vanwege de frequente fysieke slapstick-komedie en verschillende lichte obsceniteiten en godslastering. Ook wordt Peters oudere tienerzus betrapt op zoenen met haar vriend.

 

Release Datum: 9 Oktober 2020

Regisseur: Tim Hill

Acteurs: : Robert DeNiro, Uma Thurman, Oakes Fegley, Rob Riggle, Christopher Walken, Cheech Marin, Jane Seymour, Laura Marano, Poppy Gagnon, T.J. McGibbon, JulioCesar Chavez, Isaac Kragten

Genre: Komedie

Publiek: Alle leeftijden

Kijkwijzer: 6+, Angst, Geweld, Grof Taalgebruik

Speeltijd: 95 minuten

Comments


bottom of page