top of page
Zoeken

Vogelvlucht (Migration) - Vrees niet, de familie zal overwinnen

Te zien binnenkort op: Netflix

MOVIEGUIDE® beoordeling 4/4 ; Inhoud +2

Redelijk twijfelachtige elementen.


MIGRATION is een prachtig geanimeerd verhaal over een familie wilde eenden in Noordoost-Amerika die besluit om voor de winter naar het zuiden te migreren naar Jamaica, maar op obstakels stuit. Pam en Mack zijn geweldige ouders voor Dax en Gwen. Ook al zijn het eenden, ze zijn nooit naar het zuiden gemigreerd, omdat Mack zijn comfortzone niet graag verlaat. Pam denkt dat het goed zou zijn voor het gezin om deze vakantie te nemen. Samen besluiten ze de kans te wagen en naar het zuiden te gaan. Maar zodra ze vertrekken, ontstaan er obstakels.


MIGRATION is een grappige, lieve, hartverwarmende komedie met veel positieve morele, pro-gezinsboodschappen. Het prijst het huwelijk en positieve familierelaties tussen man en vrouw,

ouders en kinderen, en broers en zussen. Natuurlijk portretteert het verhaal enkele gezinsproblemen, maar het laat zien hoe gezinnen ontberingen kunnen overwinnen en liefdevoller voor elkaar kunnen zijn. Er zijn echter verschillende enge situaties, zoals enge duiven en eng uitziende vogels die misschien eendjes eten, maar die onschadelijk blijken te zijn. Beoordeel iemand dus niet op zijn uiterlijk! De chef-kok in MIGRATIE is echter tot aan de climax erg eng.

 

Release Datum:  22 december 2023

Regisseur: Benjamin Runner

Genre: Animatie/fantasy/komedie

Publiek: Alle leeftijden

Kijkwijzer: 6+, Angst

Speeltijd: 93 minuten

Comentarios


bottom of page