top of page
Zoeken

While You Were Sleeping - Familie biedt een fundament

Te zien op: Disney+, Apple TV

MOVIEGUIDE® beoordeling 3 / 4 ; Inhoud +1 Matig twijfelachtige elementen - onderscheidingsvermogen is vereist voor jonge kinderen.

In de romantische komedie WHILE YOU WERE SLEEPING speelt Sandra Bullock een medewerkerster, Lucy, van de Chicago Transit Authority. Nadat ze een man genaamd Peter van de dood red door een trein, wordt ze per ongeluk geïdentificeerd als zijn verloofde en wordt ze opgenomen door zijn overijverige familie. Lucy verloor haar moeder op jonge leeftijd en haar vader vertelde haar altijd: "Het leven loopt niet altijd zoals je van plan bent." Nu Peter in coma ligt en zijn familie zich om Lucy heen verzamelt, worden de verwarring en misverstanden alleen maar groter, vooral wanneer ze begint te genieten van de aandacht en het spel meespeelt. Haar motieven zijn echter puur: ze wil echt niemand pijn doen en is bereid door te gaan met haar leven en de familie Callaghan te vergeten, als ze maar kon bedenken hoe.


Met genoeg misverstanden en verwarring om te voorkomen dat het plot muf wordt, vraagt ​​deze vermakelijke film heel weinig van de kijker. Met weinig aanstootgevende elementen behalve wat grof taalgebruik, looft WHILE YOU WERE SLEEPING het sterke fundament van familie en gezin. De film slaagt erin om licht amusement te brengen zonder veel moeite.

Release Datum: 1995

Acteurs: Sandra Bullock, Bill Pullman, Peter Gallagher, Peter Boyle, Glynis Johns, & Jack Warden

Genre: Komedie, Romantiek

Publiek: Oudere Kinderen en Volwassenen

Kijkwijzer: 6+, Geweld

Speeltijd: 98 minutenComments


bottom of page