top of page
Zoeken

Wonder - Wees Aardig voor Anderen

Bijgewerkt op: 27 jul. 2021

MOVIEGUIDE® beoordeling 4 / 4 ; Inhoud -1 Discretie aanbevolen voor oudere kinderen.

WONDER is een familiedrama over Auggie Pullman, een slimme, geestige jongen met een gezichtsmisvorming die voor het eerst naar school gaat nadat hij door zijn moeder thuis is onderwezen. De film kijkt naar zijn eerste jaar op school vanuit zijn perspectief en het perspectief van degenen om hem heen. Auggie leert hoe hij op school met pestkoppen moet omgaan, en vindt ook nieuwe vriendschappen die zowel opbouwend als zielverpletterend kunnen zijn. Al die tijd inspireert hij de mensen om hem heen om vriendelijkere, meer medelevende mensen te zijn.


WONDER heeft een aantal van de beste, meest innemende acteerprestaties van de afgelopen jaren. Owen Wilson en Julia Roberts zijn geweldig als Auggies ouders. De empathische boodschap van WONDER is een boodschap die de samenleving op dit moment nodig heeft. De film stimuleert de personages en kijkers om empathie te hebben voor de pestkoppen en om het christelijke gebod op te volgen om 'je vijanden lief te hebben'. WONDER heeft hier en daar een verkeerd taalgebruik zoals een sterke godslastering door één pestkop. Voorzichtigheid is dus geboden met kleine kinderen.

Release Datum: 2017

Acteurs: Julia Roberts, Jacob Tremblay, Owen Wilson, Mandy Patinkin, Ali Liebert, Daveed Diggs, Izabela Vidovic, Noah Jupe, Danielle Rose Russell, Millie Davis

Genre: Drama

Publiek: Tieners, Volwassenen

Kijkwijzer: N/A

Speeltijd: 113 minuten

Comments


bottom of page