top of page

 

Sabina

Gratis te bekijken op ons Redeem TV platform.

In deze meeslepende film volgen we het inspirerende verhaal van Sabina, een gedreven levensgenieter die ontdekt dat er meer is in het leven dan oppervlakkige geneugten. Wanneer ze wordt geconfronteerd met de gevolgen van haat en de onmogelijkheid om het verleden ongedaan te maken, besluit Sabina het ultieme offer te brengen.

In een gedurfde daad van menselijkheid en moed riskeert Sabina haar leven om vergeving en liefde te tonen aan een groep nazisoldaten. Dit drietal soldaten is verantwoordelijk voor het wrede lot van haar hele familie, die zij genadeloos hebben vermoord. Het lijkt een onbegrijpelijke keuze: waarom zou een joodse christen haar leven op het spel zetten om haar vijanden te helpen?

Terwijl het verhaal zich ontvouwt, ontdekken we het innerlijke vuur dat Sabina drijft. Ondanks de diepe pijn en het verlies dat ze heeft geleden, heeft ze een onwankelbaar geloof in de kracht van vergeving en de helende kracht van liefde. Ze weigert te worden geketend door haat en wraakzucht, en in plaats daarvan omarmt ze een hogere roeping om het goede te doen, zelfs tegenover hen die haar het meest hebben gekwetst.

De film neemt ons mee op een emotionele reis, waarbij we getuige zijn van Sabina's moedige confrontatie met haar eigen angsten en innerlijke demonen. Terwijl ze de nazisoldaten helpt, leren zowel zij als de kijkers de ware betekenis van menselijkheid kennen. Door haar moedige daad van vergeving en liefde verandert Sabina niet alleen de levens van de soldaten, maar ook die van haarzelf en de mensen om haar heen.

Sabina is een aangrijpende en inspirerende film die de diepgewortelde vragen over menselijkheid, vergeving en de kracht van liefde onderzoekt. Met meeslepende acteerprestaties en een aangrijpend verhaal laat de film ons achter met een blijvende boodschap van hoop en verzoening.

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Sabina Movie Thumbnail.jpg
Redeem TV Powered by UP_edited.png

 

BESCHIKBAAR VOOR STREAMING OP

Apple Iphone Logo White.png
Apple TV White Logo.png
Android White Logo Transparent.png
Android TV Logo.png
Roku White Logo.png
fire-tv-white-logo.png
Samsung Smart TV Logo.png
bottom of page