top of page
Straffe Verhalen Crowdfunding.png

Steunen kan via volgende opties

Steun ons via

Whydonate.nl

Meer Info

Beste UP vrienden,

Nadat velen onder jullie ons gevraagd hebben om een vervolg te maken in onze serie “Straffe Verhalen”, mogen we vandaag met vreugde aankondigen dat we een tweede aflevering in de maak hebben, maar we hebben hierbij hulp nodig.

“Straffe Verhalen” is een krachtige docu-serie die getuigt van levensveranderende momenten, wanneer God in het leven van Vlaamse individuen ingrijpt. Onze eerste aflevering, “Papa is hier”, heeft al meer dan 1500 kijkers bereikt in Vlaanderen en inspireerde talloze mensen door het aangrijpende verhaal van Kimberly en haar vader, die een transformatie doormaakten, weg van een leven van drugs en criminaliteit. Heb je deze aflevering nog niet gezien? Bekijk ‘m hier.

Het Amerikaanse Redeem TV zag tevens de kracht van deze docu-serie en zendt deze nu ook uit in het Engels wereldwijd. Een eigen Vlaamse productie die internationaal is gegaan. 

“Ongelooflijk krachtig.”

“Ik werk in de gevangenis en bewaar dit om dit verhaal daar te laten zien.” 

De nieuwe aflevering van "Straffe Verhalen" concentreert zich deze keer op Elma, die vanuit een duistere wereld van magie en geestelijke verwarring tot het punt van een zelfmoordpoging kwam: ze sprong van de 5de verdieping van een flat. Ze overleefde de val gelukkig, echter met een handicap tot gevolg. Toch omarmt ze deze als zijnde een blijvende herinnering dat ze zo God heeft leren kennen, waardoor haar leven volledig werd getransformeerd. Ze biedt nu immers zelf hulp aan mensen die donkere gedachten hebben en zelfdoding als enige uitweg zien.

In België zijn er jaarlijks meer dan 1735 zelfdodingen, wat neerkomt op meer dan 4 per dag. Wij nodigen je uit om een verschil te maken in Vlaanderen door via deze aflevering hoop te bieden aan degenen die door vergelijkbare tragedies gaan. 

De totale productiekosten voor een aflevering van dit kaliber bedragen doorgaans vele duizenden Euro. Echter, dankzij de ongelooflijke inzet van vrijwilligers kunnen we deze tweede aflevering realiseren met een budget van ongeveer 2000 EURO.

UPmedia leeft van giften van trouwe kijkers zoals jij. Wil je aub overwegen om ons te ondersteunen bij deze productie en zo samen een licht te laten schijnen in de duisternis? Je bijdrage maakt een significant verschil en draagt direct bij aan het delen van levensveranderende verhalen en de verspreiding van het goede nieuws.

  • Vanaf een gift van 35 EURO, zal je naam ook in de generiek verschijnen.

  • Als je ons als bedrijf wil ondersteunen, kunnen we een factuur opmaken vanaf 150 EURO en zullen we je logo laten verschijnen op de poster alsook in de begin- en eindgeneriek. Contacteer ons hiervoor op: frederik@upmedia.be

Met vriendelijke groet,

Frederik en Jean

bottom of page